Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się kupić podwajacz?

MexDee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, czy opłaca się kupić podwajacz? Jego koszt to 4 dychy, trochę dużo ale podnosi zysk urki o 2 razy.

Opublikowano

A na ile ten podwajacz? Ale że też liczenie na innych zrzucasz... No wiesz co...

EDIT:

Od razu napisz ile na dobę/tydzień uri wyciągasz

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

Hej, ja Ci pomóc chce a ty mi tu wyskakujesz że liczyć nie umiem. To Ty chcesz żeby ktoś za Ciebie liczył.

No dobra bez wkurwień, jeszcze proszę powiedz na ile ten podwajacz.

Załóżmy, że na miesiąc.

No to normalnie masz 1 800 000 uri na miesiąc (30*60 000). Podwajacz da Ci drugie tyle. Uridium jest warte 1zł za 1000u, czyli 1 800 000 jest warte 1 800 zł Na MHH będzie to 600zł. Oszczędzasz 560zł! Ale zbierasz miesiąc.

Teraz widząc wyniki sam się zastanów, czy warto. Ja sobie chyba kupię :D

Opublikowano

Chyba też kupię po twojej wyczerpującej wypowiedzi :) Ale muszę się jeszcze zastanowić, a co jak wyskoczy capcia? Trzeba jeszcze przemyśleć :D

Opublikowano

Może skorzystaj z tego poradnika w poradnikach. Podobno można sobie 'zrobić' trochę kapcz.

Na moim głównym koncie jeszcze nie wyskoczyły, a bocę regularnie :) (Przegrałem już 360 godzin).

EDIT

Nie wygląda to ciekawie, z tego co się orientuje to musisz wpisać 10, żeby dostać jedną

Ale jak kosztuje dolara za 1000szt to chyba nie drogo

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca. Skoro stać cię na podwajacz to i pewnie stać cię na wykupienie captchy. Poszukaj w tutorialach - tam coś też za free jest.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

'Ziarnko do ziarnka, a uzbiera się miarka'. Ale tak jak napisałem - 1$ za 1000 sztuk to niedrogo. A i nie wiadomo czy w ogóle wyskoczy

Opublikowano

1000sztuk dolara? Raczej 1000kredytów a 10 kredytów to 1 captcha czyli 100 captcha - a podwajacz jednak zakupię :)

Opublikowano

1000sztuk dolara? Raczej 1000kredytów a 10 kredytów to 1 captcha czyli 100 captcha - a podwajacz jednak zakupię :)

Zależy gdzie.

Na deathbycaptcha za 6$ masz 5000 kodów. Nie kredytów.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Warto, warto ja jutro kupuje, bo po drodze ze szkoly mam sklep z PSC :D

Opublikowano

oczywiscie ze sie bardzo oplaca kupic podwajacz. ja osobiscie nie mam an swoim koncie captacha wiec jest bajka. a do tego mam podwajacz wiec urki mozan multu uzbierac :D i na 24h wychodzi w przyblizeniu 148tys urki ^^

Opublikowano

@up odwajacz warto kupic ja kupilem jakos w listopadzie i konczy mi sie na dniach wiec na wyplatkw przelewik puszcze i bedzie git. a jesli chodzi o kapcie to niestety ale pojawiaja sie bo podwajacz nic nie zmienia!! 4 dyszki to ieduzo a korzyscie sa ogromne nietylko urka wpada ale i przeciez niektorzy zbieraja energie do GG wiec mozliwosci sa wieksze proporcjonalnie do korzysci z posiadania takiego podwajacza!! pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...